Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
 
 

NOVINKY

arr3Věrnostní programPro věrné (a registrované) zákazníky jsme připravili věrnostní program ve formě procentuální slevy... arr3Nový blog11.11. 2016  Spustili jsme nový blog přímo na stránkách e-shopu. BLOG...

» Heureka recenze

Děkujeme, že si dáte práci s vyplněním Heureka hodnocení! Je to pro nás cenná zpětná vazba a hnací motor k tomu, co ještě zlepšit.

10 dní po objednání zboží Vám přijde e-mail s žádostí o hodnocení.

Pokud si dáte tu práci (cca 2 minuty) a hodnocení vyplníte, čeká Vás malý dárek v podobě slevy na příští nákup (bez ohledu na to, jestli je Vaše hodnocení kladné či ne).

 

 

Přidáno: 01.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Perfektní servis. Děkuji a doporučuji!!!

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení.
Lenka Ježková
 

Přidáno: 23.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, odborné poradenství

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení
Lenka Ježková
https://www.prirodatozaridi.cz/
 

Přidáno: 15.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

velmi kvalitní zboží
možnost platby kartou
rychlá expedice

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení. Přeju hodně bezbolestně našlapaných kilometrů s Maratoncem :-)
https://www.prirodatozaridi.cz/Saloos-Masazni-olej-Maratonec-50-ml-d62.htm

Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 29.07.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalitní zboží
Velký výběr
Přijatelné ceny
Zboží bylo řádně zabalené a nepoškozený.
Spokojenost

Proti:

zadne

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení. Jsem ráda, když se spokojení zákazníci vrací.

Lenka Ježkové
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 24.07.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod vřele doporučuji, nemám co vytknout.

Pro:

Rychlá odpověď na dotazy
Profesionální jednání
Široký sortiment
Příznivé ceny

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i pěkné hodnocení. Jsem ráda, že jsem vám mohla pomoci s výběrem a potěší mě zpětná vazba, jak se vám výrobky osvědčily.

Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 04.06.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Naprostá spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení. A užijte si voňavou masáž s našimi olejíčky. :-)
Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 09.05.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji.

Pro:

Široký výběr přírodních produktů.

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení.
Lenka Ježková
http://www.prirodatozaridi.cz/
 

Přidáno: 25.04.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

kvalita a sortiment, rychlost

Proti:

nic

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení.

Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 24.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Bezva přístup. Líbi se mi stránky a komentáře.

Pro:

Líbí se mi, že zssílají nabídky a mohu se obrátit s dotazy a vím , že většina je osobně vyzkoušená.

Proti:

nevím

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení. Neumím prodávat věci, které nejsou vyzkoušené a kterým 100% nevěřím, takže opravdu dělám "pokusy" sama na sobě, rodině a známých a jsem vděčná za zpětné reakce od zákazníků jak jim který výrobek vyhovoval. Saloos dnes vyrukoval s novinkou, Natur aroma airsprayem Energie http://www.prirodatozaridi.cz/Saloos-Natura-aroma-airspray-Energie-50-ml-d647.htm Takže můžete vyzkoušet i tento. Měl by působit podobně jako Litsea Cubeba a dokázat "probudit".
Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 16.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super.

Pro:

Rychlé dodání, komunikace.

Proti:

Nevím o žádých.

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i pěkné hodnocení. Přeji hezké prožití Vánoc a do nového roku vše, co si přejete.
Lenka Ježková
http://www.prirodatozaridi.cz/