S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
NAJDETE NÁS NA FACEBOOKU: 
 

NOVINKY

arr3Věrnostní programPro věrné (a registrované) zákazníky jsme připravili věrnostní program ve formě procentuální slevy... arr3Nový blog11.11. 2016  Spustili jsme nový blog přímo na stránkách e-shopu. BLOG...

» Heureka recenze

Děkujeme, že si dáte práci s vyplněním Heureka hodnocení! Je to pro nás cenná zpětná vazba a hnací motor k tomu, co ještě zlepšit.

10 dní po objednání zboží Vám přijde e-mail s žádostí o hodnocení.

Pokud si dáte tu práci (cca 2 minuty) a hodnocení vyplníte, čeká Vás malý dárek v podobě slevy na příští nákup (bez ohledu na to, jestli je Vaše hodnocení kladné či ne).

 

 

Přidáno: 01.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Perfektní servis. Děkuji a doporučuji!!!

 

 

Přidáno: 23.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost, odborné poradenství

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení
Lenka Ježková
https://www.prirodatozaridi.cz/
 

Přidáno: 15.09.2017

Kamila

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

velmi kvalitní zboží
možnost platby kartou
rychlá expedice

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení. Přeju hodně bezbolestně našlapaných kilometrů s Maratoncem :-)
https://www.prirodatozaridi.cz/Saloos-Masazni-olej-Maratonec-50-ml-d62.htm

Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 29.07.2017

Aleks

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalitní zboží
Velký výběr
Přijatelné ceny
Zboží bylo řádně zabalené a nepoškozený.
Spokojenost

Proti:

zadne

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení. Jsem ráda, když se spokojení zákazníci vrací.

Lenka Ježkové
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 24.07.2017

Pavla Prošková

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod vřele doporučuji, nemám co vytknout.

Pro:

Rychlá odpověď na dotazy
Profesionální jednání
Široký sortiment
Příznivé ceny

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i pěkné hodnocení. Jsem ráda, že jsem vám mohla pomoci s výběrem a potěší mě zpětná vazba, jak se vám výrobky osvědčily.

Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 04.06.2017

Romana

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Naprostá spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení. A užijte si voňavou masáž s našimi olejíčky. :-)
Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 09.05.2017

B.K.

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji.

Pro:

Široký výběr přírodních produktů.

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení.
Lenka Ježková
http://www.prirodatozaridi.cz/
 

Přidáno: 25.04.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

Pro:

kvalita a sortiment, rychlost

Proti:

nic

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení.

Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 24.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Bezva přístup. Líbi se mi stránky a komentáře.

Pro:

Líbí se mi, že zssílají nabídky a mohu se obrátit s dotazy a vím , že většina je osobně vyzkoušená.

Proti:

nevím

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i hezké hodnocení. Neumím prodávat věci, které nejsou vyzkoušené a kterým 100% nevěřím, takže opravdu dělám "pokusy" sama na sobě, rodině a známých a jsem vděčná za zpětné reakce od zákazníků jak jim který výrobek vyhovoval. Saloos dnes vyrukoval s novinkou, Natur aroma airsprayem Energie http://www.prirodatozaridi.cz/Saloos-Natura-aroma-airspray-Energie-50-ml-d647.htm Takže můžete vyzkoušet i tento. Měl by působit podobně jako Litsea Cubeba a dokázat "probudit".
Lenka Ježková
www.prirodatozaridi.cz
 

Přidáno: 16.12.2016

Habásek

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Super.

Pro:

Rychlé dodání, komunikace.

Proti:

Nevím o žádých.

Vyjádření našeho obchodu

Děkuji za nákup i pěkné hodnocení. Přeji hezké prožití Vánoc a do nového roku vše, co si přejete.
Lenka Ježková
http://www.prirodatozaridi.cz/